Reunió del sector metal·lúrgic a La Salle Manlleu

Reunió del sector metal·lúrgic a La Salle Manlleu


El passat dijous dia 9 de desembre un grup d’empresaris del sector de la mecanització, es varen reunir amb la direcció de La Salle Manlleu i CEFORTEM per parlar de diferents inquietuds.

D’entre totes aquestes inquietuds destacava la manca d’aprenents en el sector, un fet que comença a ser preocupant. Per tal de cobrir aquesta necessitat es va proposar un pla específic per treballar conjuntament i millorar la qualitat de la formació.


Els empresaris van constatar una manca d’aprenents en el sector metal·lúrgic


Aquesta trobada va ser una reunió inicial per començar a treballar de forma col·laborativa. Es va poder observar molta predisposició per part dels dos sectors implicats, de cara a millorar la qualitat i la quantitat d’aprenents.

La reunió també va servir per ensenyar l’aula de fabricació i prototipatge industrial als empresaris. Espais que en els últims anys han estat actualitzats amb la idea de donar una millor cobertura a les necessitats d’aquest sector.

Aquest any, l’adquisició d’una nova màquina de control numèric, dotada de les últimes tecnologies i prestacions ha permès als alumnes poder realitzar peces, tant per projectes de l’escola com per a col·laboracions externes.