Xerrada sobre «La Negociació» a Administració i Finances

Xerrada sobre «La Negociació» a Administració i Finances


El passat 22 de gener, Neus Roca, cap de compres de Bon Preu SAU, va fer una xerrada sobre negociació als alumnes de 2n de grau superior d’Administració i finances.

Aquesta xerrada s’emmarca dins de Gestió logística i comercial. La Neus va explicar als alumnes que cal una important preparació prèvia per dur a terme una negociació, ja que les negociacions mai s’improvisen. A partir d’aquesta premissa va anar desgranant quina és la informació necessària per a la negociació dins el sector de la distribució. També els va explicar diferents estratègies per a la negociació.

En aquesta xerrada els alumnes van poder prendre nota de com cal encarar una negociació, de la importància de conèixer els diferents tipus de proveïdors i de la necessitat de disposar de diferents estratègies per aconseguir l’acord.