Sortides a l’ESO del segon trimestre

Sortides a l’ESO del segon trimestre

El divendres 25 de febrer els quatre cursos d’ESO van realitzar la sortida del segon trimestre.

Visita a l’Aquàrium #1ESO

L’alumnat va visitar Barcelona. En la primera part del matí es va fer una caminada pel barri d’El Born i es va arribar a l’Aquàrium. On van poder gaudir d’una visita personalitzada per l’oceanari, els aquaris mediterranis, els tropicals i els temàtics, on van poder observar i descobrir la gran diversitat d’espècies marines.

Tallers al Museu del cinema de Girona #2ESO

L’alumnat de 2n d’ESO va visitar el Museu del cinema al centre històric de Girona. On van poder gaudir d’un taller d’animació, en el qual van conèixer i experimentar amb el gènere documental de la mà dels primers realitzadors documentals de la història, els germans Lumière. Per altra banda, també van realitzar un taller de cinema mut en el qual van conèixer el llenguatge i l’expressivitat del cinema mut de la mà de Charles Chaplin. Tot seguit, van dinar i poder jugar al parc de la Devesa. Podeu veure totes les fotos de la sortida en aquest àlbum.

Excursió a la Muntanya de Montserrat #3ESO

L’alumnat de 3r d’ESO va anar al Parc Natural de la muntanya de Montserrat. Els monitors del Centre Excursionista de Catalunya els van acompanyar pels espais protegits per gaudir dels valors naturals, culturals i històrics. El recorregut va passar per punts emblemàtics com el Pla de les Taràntules, la zona de Les Gorres, Sant Benet i acabant al Monestir.

Rutes per descobrir Girona #4ESO

L’alumnat de 4t d’ESO va participar a dues rutes diferents pels carrers més emblemàtics de la capital gironina. En primer lloc, es va fer el taller “Girona de la mà de l’art urbà: els grafitis”, un itinerari a partir d’alguns dels grafitis que es troben als carrers de Girona i que s’han dut a terme en el marc del Festival d’Art Urbà Milestone. Tot seguit van visitar l’exposició temporal del Bòlit, el Centre d’Art Contemporani.

Per completar la sortida, es va fer una ruta gamificada amb la plataforma “Enigmas Tour”, un city game pel centre històric. L’alumnat, organitzat en equips, va haver de resoldre reptes i enigmes per trobar els nou punts d’interès de la ciutat. Una activitat molt innovadora i divertida. Finalment, van gaudir d’una estona lliure per poder dinar i descobrir més racons d’aquesta bonica ciutat. Podeu veure totes les fotos de la sortida en aquest àlbum.

Es pot visualitzar un videoresum de les sortides al següent enllaç.