Els alumnes de mecanització visiten Roquet Hydraulics S.L.

Els alumnes de mecanització visiten Roquet Hydraulics S.L.

El passat dimarts dia 14 els alumnes de primer de grau superior de programació de la producció en la fabricació mecànica varen visitar les instal·lacions de Roquet Hydraulics S.L. a Tona. Els alumnes van veure el procés de mecanització de diferents elements hidràulics, les seves corredisses i alguns models especials. Alguns d’aquests elements, com per exemple els distribuïdors, són de fosa, provinents de Fundiciones de Roda, del mateix Grup Roquet, cosa que els facilita molt el control del seu producte des de l’inici de la producció fins que s’entrega al client.

Durant la visita, els alumnes van poder visitar els diferents centres de mecanitzat, les zones de verificació i control dimensional, que estan equipades amb màquines tridimensionals, les zones de rectificat i brunyit, on és necessària una rugositat superficial molt petita, i una cèl·lula de treball completament automatitzada. Per acabar vam visitar la zona de muntatge.

Roquet Hydraulics S.L és una empresa especialista en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes i components hidràulics amb més de 70 anys d’experiència.