Sortides de 2n trimestre a Batxillerat

Sortides de 2n trimestre a Batxillerat

Tal com estava previst des de l’inici de curs, el dijous 17 de març, els alumnes de Batxillerat van fer les sortides del 2n trimestre. 

En el cas de primer, es van fer lligades amb l’itinerari que cursen els alumnes. Així, doncs, els que fan Literatura castellana van fer una ruta circular pel Barri Gòtic de Barcelona, seguint els passos de les aventures de don Quixot per la ciutat comtal. Els alumnes d’Economia, en canvi, van anar fins a Santa Coloma de Farners per visitar l’empresa de galetes de tradició familiar, Trias, i més tard van viatjar fins a Girona i van fer una ruta pel call jueu. 

Els itineraris biosanitaris, científics i tecnològics, van anar tots a Barcelona. Els primers van anar a una xerrada al campus de recerca de la Vall d’Hebron titulada “L’evolució del cervell a través de la història”. Després, van anar al Museu de la xocolata on es van llepar els dits amb la degustació que van fer de les diferents varietats. Pel que fa als científics i tecnològics van visitar el Museu del Disseny i allà els van explicar com molts dels objectes que fem servir habitualment han estat treballats des del món del llenguatge tecnològic i el dibuix. 

Quant als alumnes de 2n, els qui cursen l’assignatura d’Història de l’art van començar el matí al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), els altres, per contra, van fer una visita al Museu Olímpic i un taller en el qual els estudiants van descobrir casos reals d’esportistes amb diversitat de gènere i la seva lluita per la normalització en el món de l’esport. Després de dinar, va arribar el moment d’entrar al Saló de l’Ensenyament, que es tornava a celebrar després de dos anys de pandèmia, i que els va permetre visitar els estands de les diferents escoles i universitats i també parlar amb estudiants i professors per anar perfilant la tria dels estudis que volen fer després d’aquest últim curs de batxillerat. 

Es poden veure els àlbums de les sortides de batxillerat als següents enllaços:

Sortida #1bat Museu del disseny

Sortida #2bat MNAC i Museu olímpic

Sortida #1bat Girona i Santa Coloma de Farners

Sortida #1bat Vall d’Hebron i Museu de xocolata