Primera edició de firaempresa.cat a La Salle Manlleu

Primera edició de firaempresa.cat a La Salle Manlleu

La Salle Manlleu fa anys que participa en concursos d’empreses simulades. Sempre que l’escola ha participat en concursos d’empreses simulades ha aconseguit premis i reconeixements destacables. La pandèmia va fer que el curs passat participéssim a distància en alguns esdeveniments, però ara ens tocava recuperar l’experiència de manera presencial. Ho hem fet creant i organitzant un esdeveniment propi des de La Salle Manlleu i amb el nom de firaempresa.cat.

Què és firaempresa.cat?

firaempresa.cat és un concurs d’empreses simulades creat des de La Salle Manlleu per alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius. Les empreses simulades han tingut l’oportunitat de trobar-se i presentar les seves propostes comercials. Han participat un total de 17 empreses d’alumnes de l’assignatura d’Economia 1r de Batxillerat, alumnes de Cicles Formatius de Gestió Administrativa i Administració i Finances.

La trobada tenia diferents objectius, però els principals han set:

  1. Millorar les habilitats comunicatives dels alumnes, intentant superar el pànic escènic i fomentant les competències transversals.
  2. Aconseguir que l’alumnat adopti una actitud professional: treball en equip, resolució de problemes…

Per aconseguir-ho es plantegen dues activitats bàsiques: Les presentacions i el networking.

La Fira es va celebrar a l’auditori de l’escola durant els dies 22 de març, on les empreses van poder presentar les seves propostes comercials i el 29 de març, dia en què es va celebrar el networking, un espai per generar contactes comercials entre empreses.

Aquell mateix dia es va celebrar el lliurament de premis de les empreses simulades amb millors presentacions i d’aquelles que van reeixir més durant el networking.

Els premiats van ser els següents:

PRESENTACIONS
Premi a la millor presentació en anglès — Empresa CES
3r premi — VAN LIFE
2n premi — SPICY SPACE
1r premi — BUBBLES

NETWORKING
3r premi — EDULEARNING BOXES
2n premi — GREEN SAILORS
1r premi — OCEAN WAYS