Gran èxit de participació en l’esmorzar-berenar solidari 2022

Gran èxit de participació en l’esmorzar-berenar solidari 2022

A finals del mes de març es va portar a terme l’activitat de l’esmorzar/berenar solidari. El lema d’enguany “Una mossegada, un futur” va estar proposat per un equip d’APS del FAIG de 4t que va fer el disseny del cartell i el vídeo promocional de la campanya.

Hi van participar els alumnes i professors d’ESO, batxillerat i cicles formatius. L’activitat es va realitzar al llarg de tres dies, un per a cada etapa educativa. 

L’esmorzar-berenar solidari 2022 d’enguany ha estat un èxit d’organització i participació. A causa de la pandèmia, els entrepans els van preparar el Forn Sant Roc. La proposta va tenir molt bona acollida tant per part de l’alumnat com per part del professorat. Es van vendre un total de 470 entrepans, incrementant així la participació del curs passat. S’ha obtingut un guany net de 490,89 €.

Els guanys obtinguts en aquesta activitat van destinats al Projecte de l’ONG Fundació PROIDE de La Salle a Guatemala. Van destinats a la promoció, en l’àmbit social i econòmic, de les dones rurals maia de Q’EQCHI.

Cal agrair la participació de tots els que ho heu fet possible i també la col·laboració desinteressada dels supermercats Bon Preu – Esclat i de Delícies sense gluten Vic.