Els alumnes de mecatrònica visitien el grup SODECA

Els alumnes de mecatrònica visitien el grup SODECA

El passat dijous 21 d’abril, els alumnes de primer de Mecatrònica varen visitar les noves instal·lacions del fabricant internacional SODECA. Els sistemes de ventilació i extracció de SODECA estan presents a tota Europa i gran part de la resta del món.

La visita va començar a la nova fàbrica ubicada a Ripoll, on els alumnes varen poder veure les noves instal·lacions automatitzades de muntatge i els diferents departaments que hi intervenen.

Després es varen desplaçar fins Sant Quirze de Besora a la fàbrica de PIDECA dins el grup SODECA. Aquí varen poder veure els diferents processos automatitzats de fabricació com plegadores, robots soldadors, pintura, premses i els sistemes de tall per làser.