Lliurament de premis del Concurs literari 2022

Lliurament de premis del Concurs literari 2022

El passat divendres dia 22 d’abril i amb motiu de la diada de Sant Jordi es va fer a la sala d’audiovisuals de l’escola l’entrega de premis del Concurs literari d’enguany. El jurat del concurs, format per professors del Departament de Llengua i Humanitats va decidir atorgar diferents premis en les categories de narrativa i poesia. Durant l’acte es van llegir fragments de tots els treballs guanyadors. 

Així, doncs, els guanyadors de les categories d’ESO van ser un primer premi de narrativa de 1r cicle per l’obra: “Benvingut a la vida després de la mort”, de Mireia Casals i un primer premi de poesia de 2n cicle per l’obra “Catalunya, bella terra”, de Moisès Mañas. 

Pel que fa al batxillerat, amb molta més participació, el jurat va decidir atorgar alguns premis més:  

  • Primer premi de poesia a l’obra “Tornaré a aclucar els ulls”, d’Itziar Colomo. 
  • Segon premi de poesia a l’obra “Com un sord escoltant poesia”, d’Emma Calle
  • Primer premi de narrativa a l’obra “Canvi de paradigma”, de Pol Ortuño
  • Segon premi de narrativa a l’obra “Acorralat per les mentides”, de Karina Petrehus
  • Tercer premi de narrativa ex aequo “Campanades de mort”, Mireia Piquer i “De la solitud al nucli” d’Arnau Salvans.