Guanyadores del Premi La Salle Catalunya d’Educació

Guanyadores del Premi La Salle Catalunya d’Educació


La Carla Casellas i l’Anabel Rodríguez, alumnes del Cicle Formatiu d’Administració i Finances de La Salle Manlleu (curs 20-21), són les guanyadores de la XIVa edició del Premi La Salle Catalunya d’Educació en la categoria de Cicles Formatius amb el seu projecte Living S.L.

El passat 7 de maig de 2022 es va celebrar el lliurament del premi a l’auditori de l’escola. Enguany el premi ha consistit en un diploma acreditatiu i una tauleta electrònica.

Sabies que…

Els Premis La Salle Catalunya d’Educació reconeix aquells treballs que sobresurten per la seva creativitat, innovació i originalitat. El jurat també valora especialment els treballs que, parcialment o totalment, promoguin els valors de la nostra institució: la responsabilitat, la creativitat, la justícia, la convivència, la interioritat i la transcendència.