Erasmus Plus 2022 a Cicles Formatius

Erasmus Plus 2022 a Cicles Formatius


Aquest any hi haurà un total de 6 mobilitats Erasmus Plus a Cicles Formatius. L’Oriol Funes i en Kevin Ortiz, de segon de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, juntament amb la Lluïsa Vallmajor, de primer de Gestió Administrativa i en Joel Pujol, de Segon d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, marxen 92 dies a Malta. Per una altra banda, l’Aina Moreno i l’Oriol Mas, de primer i de segon de Gestió Administrativa respectivament, Marxen en una mobilitat igual de llarga a Cork (Irlanda), la tercera ciutat més gran de tota l’illa després de Dublín i Belfast.


«Sis alumnes de Grau Mitjà marxen a Malta i Irlanda
en unes mobilitats Erasmus de 92 dies.»


ERASMUS+ és una experiència pensada per alumnes de Cicles Formatius que tinguin pendent realitzar la Formació en Centre de Treball (FCT), però també hi poden participar alumnes que hagin finalitzat el curs i alumnes pos-titulats.

 — D’esquerra a dreta i de dalt a baix, en Joel, l’Oriol, en Kevin, la Lluïsa, l’Oriol i l’Aina.