Emotiva Festa del Finalista de 2n de batxillerat

Emotiva Festa del Finalista de 2n de batxillerat

El dia 20 de maig va tenir lloc l’acte de final d’etapa de 2n de batxillerat a la capella de l’escola. Després de dos anys marcats per la pandèmia, aquesta vegada tant els alumnes com les famílies van poder assistir-hi de forma presencial.

El director de l’escola, Vicenç Devesa,  va inaugurar la celebració amb un discurs molt emotiu i va felicitar els alumnes per la forma en què han sabut encarar aquests dos cursos i també el final de l’ESO amb un confinament que sobtadament va canviar les coses per a tots. Seguidament, la presidenta de l’AMPA, Ester Goutan i Alba Magem, com a sotsdirectora, i Cristina Pratdesaba, com a coordinadora d’etapa, van dedicar també unes paraules als alumnes i a les famílies i els van encoratjar a seguir endavant amb il·lusió. Pol Ortuño, com a representant dels alumnes, va dedicar unes paraules a tots els presents. A més, la vetllada, conduïda per Aleix Sànchez i Júlia Danés, va ser amenitzada amb les actuacions de Pol Rierola, Marcel Font, Júlia Fustero, Isabel Sitjà i Laia Puig. D’altra banda, la comissió de la Festa del Finalista va compartir un vídeo emotiu i divertit alhora amb moments viscuts durant aquests dos anys.

L’acte es va cloure com cada any amb la presentació de l’orla. Després, tant alumnes com professors i famílies van posar punt final a la festa amb un piscolabis al pati de l’escola.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de l’esdeveniment al següent enllaç.