La Salle Manlleu a la Festa de la lectura

La Salle Manlleu a la Festa de la lectura

El passat dimecres 1 de juny es va fer al Teatre Nacional de Catalunya el lliurament de premis als guanyadors territorials del XVIII Certament de lectura en veu alta-escolar i als del I Certament de lectura en veu alta-adults. La festa va comptar amb la participació de persones relacionades amb el món de la literatura, la cultura i la llengua. 

Els nostres alumnes de 4t d’ESO Idaira Verdejo, Judit Molist i Genís Fontserè van participar a l’acte i van rebre el seu premi en la categoria de Tropa de Corsaris. D’altra banda, la professora Rosa Collell va recollir el guardó en la categoria d’adults. Per categories i de forma coral, els premiats van llegir un text escrit per a l’ocasió relacionat amb el procés lector. 

Des de l’escola encoratgem als joves a seguir fent de la lectura un plaer i a participar en les següents edicions d’aquest Certamen.