Els alumnes de 1r de batxillerat van anar de colònies a Sitges

Els alumnes de 1r de batxillerat van anar de colònies a Sitges

Els dies 1 i 2 de juny els alumnes de 1r de batxillerat van realitzar una sortida de convivència a Sitges on es van compaginar activitats aquàtiques com la vela, el caiac i el pàdel surf amb una visita per la ciutat més modernista. 

El bon temps va acompanyar el grup el primer dia per poder fer les activitats al Club Nàutic de la ciutat. A més, a la tarda van poder descansar i passejar fins l’hora d’anar a la casa de colònies El Pinar a Canyelles.  A la nit, van fer un joc per l’entorn de la casa. L’endemà, dia 2 de juny, van tornar a Sitges per fer la Ruta Modernista i conèixer les cases dels indians del Carrer de l’Illa de Cuba, el Palau de Maricel, el pati blau i l’antic Mercat Vell, conegut com la Casa Bacardí, entre d’altres. 

Després de dinar i contents d’haver viscut dos dies de convivència, jocs i cultura, van pujar a l’autocar per tornar a Manlleu. 

Es pot consultar l’àlbum de fotografies de la sortida al següent enllaç.