Premi al millor projecte a la 6a edició d’Eduemprèn

Premi al millor projecte a la 6a edició d’Eduemprèn

El passat dissabte, 11 de juny, es va celebrar la 6a edició d’Eduemprèn de La Salle Catalunya. L’acta va tenir lloc a les instal·lacions de La Salle Bonanova, Barcelona. La nostra escola estava representada per tres equips que havien treballat els seus projectes d’emprenedoria a l’assignatura de FAIG de 3r d’ESO.

  • Equip Breaking Rules, format per la Duniya El Mahou, l’Aina James, la Yasmine Rezzoum, la Júlia Roura i la Laia Serra. Presentaven un prototip d’aplicació per lluitar contra els estereotips de gènere per a infants i adolescents, amb l’objectiu de poder créixer en un món amb igualtat i justícia.
  • Equip 5-HT: format per la Núria Font, la Jana Martín i la Gisela Fernández. Presentaven un prototip d’App per augmentar l’autoestima dels adolescents i ajudar-los a trobar objectius de futur a partir dels seus interessos, divertint-se i interactuant amb altres adolescents.
  • L’equip EquipMent, format per la Joan Capdevila, en Marc Pérez i la Farah El Allali. Presentaven un prototip d’aplicació de mòbil (MentS) per ajudar als adolescents a gestionar situacions de risc i acompanyar-los emocionalment.

Aquesta 6a edició va poder celebrar-se presencialment després de les dues darreres edicions virtuals. Va comptar amb la presència de 42 equips de 17 escoles diferents. Al llarg del curs, els equips participants havien de desenvolupar un projecte innovador per ajudar a construir un món millor i que estigués relacionat amb un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU.

L’acte es va dur a terme de la manera següent: els equips van anar exposant el seu projecte davant d’un dels set tribunals formats per tres professors cadascun. En l’exposició, tenien 5 minuts per identificar el repte, comunicar la seva proposta de valor i el desenvolupament de la solució. També calia reproduir el vídeo que havien preparat per comunicar el seu projecte. Posteriorment, després de la deliberació dels set jurats, els participants i acompanyants, més de 400 en total, es van desplaçar al teatre on es va procedir a l’entrega de premis:

  • Premi a la millor presentació
  • Premi al millor vídeo
  • Premi al millor projecte

L’equip 5-HT, format per la Núria Font, la Jana Martín i la Gisela Fernández va obtenir la millor puntuació i es va emportar el premi al millor projecte. Les participants van rebre una tablet com a premi.


1 responses to “Premi al millor projecte a la 6a edició d’Eduemprèn

Comentaris tancats.