Les colònies de fi de curs a l’ESO

Les colònies de fi de curs a l’ESO

Colònies de 4t d’ESO a Elna, Cotlliure i Empúries

El 8, 9 i 10 de juny els alumnes de 4t d’ESO van fer les colònies de convivència de fi de curs. El primer dia, acompanyats de l’escriptora i historiadora Assumpta Montellà, van visitar l’antic camp de refugiats de la Platja d’Argelers i les seves fosses comunes, seguidament van fer una lectura de poemes davant la tomba del poeta Antonio Machado a Cotlliure i després de dinar la visita a la Maternitat d’Elna, creada per Elisabeth Eidenbenz, on van néixer més de 500 nadons en temps de guerra (1939-1944). Aquest va ser un dia molt emotiu on vam escoltar moltes històries de vida i mort sobre l’exili republicà. Unes hores on la memòria històrica i moltes reflexions hi van ser presents.

Els dos dies següents es van instal·lar a l’alberg del Xanascat de L’Escala-Empúries on van poder gaudir d’activitats aquàtiques com el caiac, snorkel, pàdel surf i jocs de platja enmig de passejades i estones lliures a la nit. Van ser tres dies de molta diversió, esports i bona convivència per acomiadar l’etapa de l’ESO.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de les colònies al següent enllaç.

Colònies de 3r d’ESO a La Seu d’Urgell i Andorra

El passat 9 i 10 de juny, l’alumnat de 3r d’ESO va  fruir d’una estada de dos dies a la Seu d’Urgell. Gràcies al temps assolellat i a la calor, el primer dia es va poder gaudir plenament de les activitats aquàtiques -ràfting i piragüisme- al Parc del Segre amb acompanyament d’un equip d’experts. 

El segon dia, després d’una matinal a Andorra, el grup es va desplaçar fins a Prullans per tal de realitzar activitats a l’hípica i acabar amb una ruta a cavall pel bosc. 

Tot plegat va ser una gran experiència plena de diversió, esport i convivència que ha arrodonit les activitats de comiat del curs 21/22. 

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de les colònies al següent enllaç.

Colònies de 2n d’ESO a Planoles

Els dies 9 i 10 de juny els quatre grups de 2n d’ESO van anar de colònies a Planoles. Es van fer activitats lúdiques com un circuit d’orientació, un rotatiu d’escalada, jocs tradicionals i descoberta de l’entorn i es van poder remullar a la piscina de la casa de colònies.

Han estat uns dies intensos de convivència, autoconeixement i gaudi de la natura.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de les colònies al següent enllaç.