Els Premis ÀNIMS 2022

Els Premis ÀNIMS 2022

El passat 15 de juny es va celebrar la 6a edició dels Premis ÀNIMS a l’escola. El nom dels Premis ÀNIMS és molt especial, ja que porta les inicials de professors i personal vinculat a l’escola que han deixat empremta amb els seus valors i esforç al nostre centre i que, malauradament, ens han deixat en els darrers anys; en Miquel Areñas (A), la Núria Isern (NI), en Melcior Marichalar (M) i en Joan Serra (S).

L’acte va ser organitzat i pensat per un equip de FAIG d’Aprenentatge i Servei de 4t d’ESO, els Ketsuekis. Els premis, seguint la proposta de l’edició anterior, va ser crear tres categories diferents i donar reconeixements per a cada grup classe, votats pel mateix alumnat i professorat: ajuda els companys i companyes, actitud positiva i responsabilitat.

Durant la matinal, es van realitzar diferents actes per cursos, on es va comptar amb unes paraules encoratjadores del director de l’escola, en Vicenç Devesa, la lectura d’un manifest molt bonic escrit pel mateix equip de FAIG i actuacions musicals per a cada curs.

El quadre d’honor d’aquesta 6a edició dels Premis ÀNIMS va ser el següent:

1r d’ESO: Carla Pérez, Paula Poyato i Neus Vilà (A); Laia Llenas, Paula Nieto i Jan Arimany (B) i Martina Guerra, Berta Crosas i Maria Arimany (C).

2n d’ESO: Anna M. Hemaia, Marc Iglesias i Mireia Casals (A); Aya Zahchi, Arnau Martínez i Arnau Ferrer (B); Jordina Garcia, Júlia Alsina i Genís Costa (C) i Wiam Bachiri, Arnau Dachs i Laia Valls (D).

3r d’ESO: Narcís Vilà, Chihab El Hammachi i Martina Pujadas (A); Marc Wombacher, Yasmine Rezzoum i Aina James Isern (B) i Núria Font, Mazen El Adak i Gisela Fernández (C).

4t d’ESO: Oriol Gutiérrez, Luna Guardia i Moisès Mañas (A); Carla Bermúdez i Núria Canadell, Yeray De Santos i Aida Scholz (B); Aya Bouzagou, Izan Arnedo i M. Gustavo Claros (C) i Mohamed El Ouarti (D).

Al final del matí, en l’acte de reconeixements a 4t d’ESO, també hi van assistir tots els guanyadors i guanyadores i els familiars d’en Miquel, la Núria, en Joan i en Melcior.

Des de l’escola es vol agrair la presència dels familiars i felicitar a tots els guardonats, així com a l’equip FAIG APS Ketsuekis, format per en Genís Fontserè, Idaira Verdejo, Carla Pedrola, Anna Godayol, Bruna González, Marta Sala, Montserrat Marcelo i Núria Canadell, per la seva feina i iniciativa en l’organització dels premis.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies i vídeos de l’esdeveniment en el següent enllaç.