Preinscripció i matriculació Batxillerat curs 2022-2023

Preinscripció i matriculació Batxillerat curs 2022-2023

Matriculació del 23 al 29 de juny

Per poder formalitzar la matrícula per Batxillerat pel curs 2022-2023 haureu de seguir els passos que us detallem en aquest enllaç.

Llista d’alumnes preinscrits i llista d’admesos (22 de juny)

Llista d’alumnes preinscrits a 22/06/2022.

Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 22/06/2022.

Oferta definitiva de places (21 de juny)

Publicació de l’oferta definitiva de places a 21/06/2022.

Llista de sol·licituds ordenada (9 de juny)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada a 09/06/2022.

Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions (3 de juny)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions a 03/06/2022.

Llista de sol·licituds amb puntuació provisional (23 de maig)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació provisional a 23/05/2022.

A partir de demà, dimarts 24 de maig, a les 09.00 h es podrà presentar reclamacions a aquesta publicació. Es pot presentar des de l’enllaç accessible en la consulta individual de resultats (OVT) o des de l’enllaç que hi ha a la pàgina web preinscripció.gencat.cat. En aquest cas, el de la web, cal triar l’enllaç en funció del tipus de sol·licitud presentada. Si es va presentar la sol·licitud electrònica, caldrà identificar-se electrònicament.

Presentació de preinscripcions

La presentació de les sol·licituds per a Batxillerat s’ha de realitzar del 20 al 26 d’abril mitjançant aquest enllaç, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper. Teniu tota la informació detallada en aquest document.

Aquells casos excepcionals que no puguin realitzar els tràmits de manera telemàtica, podran demanar cita prèvia per fer la preinscripció telemàtica a la secretaria del centre al correu manlleu@lasalle.cat, per a altres consultes relacionades amb el procés de preinscripció poden trucar al telèfon 93 850 60 64.

No es lliurarà cap document al centre educatiu triat en primera opció sinó que els documents s’adjuntaran com un fitxer en la sol·licitud de preinscripció, en cap cas es lliurarà en paper ni s’enviarà per correu electrònic al centre.

Les dades introduïdes a la preinscripció seran validades electrònicament. Quan no sigui possible la validació quedarà reflectit en el resguard de preinscripció que informarà del procediment de modificació de la sol·licitud perquè es pugui corregir i adjuntar el que calgui. Automàticament es generarà un altre resguard que substituirà l’anterior.

Tota documentació que no vagi adjunta a la sol·licitud de preinscripció, no podrà ser validada ni es tindrà en compte de cara a la baremació.

És molt important fer aquests tràmits en el termini especificat al calendari de preinscripció: del 20 al 26 d’abril.

Calendari de la preinscripció de Batxillerat curs 2022-2023

  • Del 20 al 26 d’abril: presentació de sol·licituds
  • 23 de maig: llista de sol·licituds amb puntuació provisional
  • Del 23 al 30 de maig: presentació de reclamacions
  • 3 de juny: llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions
  • 3 de juny: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts
  • 9 de juny: llista ordenada
  • 21 de juny: oferta final de places escolars
  • 22 de juny: llista d’alumnes admesos i llista d’espera
  • Del 23 al 29 de juny: matriculació

Oferta de places Batxillerat curs 2022-2023 (19 d’abril)