Acte de comiat de 4t d’ESO i sortida fi de curs

Acte de comiat de 4t d’ESO i sortida fi de curs

El passat dimarts 21 de juny al vespre es va celebrar l’acte de comiat de 4t d’ESO de la promoció 2018-2022.

L’acte, que va tornar a comptar amb la presència d’alumnat i de les famílies presencialment, es va iniciar amb una presentació i benvinguda molt divertida i original dels presentadors i una gran actuació musical de la Idaira Verdejo i l’Èric Díaz.

Seguidament, l’esdeveniment va comptar amb els parlaments del director, Vicenç Devesa, i la presidenta de l’AMPA, Ester Goutan, encoratjant a tots els alumnes graduats a què fossin protagonistes del seu futur, agraint la resiliència de tots i totes en temps difícils i desitjant-los molta sort.

L’acte va tenir una altra actuació musical a càrrec d’en Genís Fontserè i en Marcel Cobos que van interpretar una cançó d’un grup de rock català per acomiadar el curs.

Reconeixements projectes FAIG ApS 2022

En primer lloc, es va donar un reconeixement a l’equip dels Horts Socials i la Fundació Proide, format per l’Igor Roviró, Gerard Collell, Nil Pérez i Moisès Mañas, per haver realitzat la millor presentació oral del projecte i ser escollits a través del vot popular de tots els alumnes de 4t.

Tot seguit es van lliurar els reconeixements als projectes FAIG- Aprenentatge i Servei. Els guardonats van ser els següents:

Reconeixements a millors projectes a l’esforç, implicació, creixement personal i superació:

  • Vedruna Pla lector (Oriol Gutiérrez, Lluc Jiménez, Rut Higueruelo, Alba Roura i Judit Molist)
  • Grup motor Escamot lila (Alexandra Gómez, Izan Arnedo, Joana Altimiras, Germayoni Domínguez i Martina Masnou).
  • Grup Naturalista d’Osona (Pol Puigcorber, Yeray De Santos, Hug Cullell i Andrés Tapasco).
  • Menció especial a la implicació i el seu voluntariat (M. Gustavo Claros, El Sarró-Creu Roja)

També es va reconèixer les quatre millors defenses individuals de les experiències del projecte a través d’un vídeo.

  • Jordi Musachs (Ràdio Manlleu)
  • Berta Parramon (Residència AURA)
  • Núria Canadell (Banc de sang i teixits i Premis ÀNIMS)
  • Idaira Verdejo (Banc de sang i teixits i Premis ÀNIMS)

Text i vídeo molt emotiu

A continuació, els alumnes van llegir un text on es resumia les experiències i emocions al llarg dels quatre cursos, el qual, amb un toc d’humor, va emocionar a tot el públic.

La comissió de la festa del finalista va realitzar un vídeo molt bonic on apareixien fotografies i vídeos de resum dels quatre anys amb el “L’OdiESO” com a fil conductor, una adaptació del mite de L’Odissea d’Ulisses.

Per acabar, es va procedir al lliurament de les Orles de la promoció 2018-2022 a càrrec de la cap d’estudis d’ESO, la Dolors Arumí, i l’equip de tutoria de 4t d’ESO. Seguidament, es va fer un petit obsequi a la M. Rosa Collell, que iniciarà la nova etapa de la jubilació després de més de 40 anys com a professora de l’escola, i a la Dolors Arumí, que després de catorze anys com a Cap d’estudis d’ESO canvia de responsabilitat.

Es va concloure l’acte amb la cançó versionada de “Tacones rojos” per part dels alumnes i un piscolabis compartit amb les famílies i un fotocall al pati de l’escola.

Es pot visualitzar l’àlbum de fotografies de l’Acte de comiat d’etapa de 4t d’ESO 2022 al següent enllaç.

Sortida de final de curs

L’endemà al matí, tots els alumnes de 4t amb els tutors i professors van poder gaudir d’una última sortida lúdica i molt divertida al parc aquàtic de Waterworld a Lloret de Mar. Després d’unes primeres hores amb pluja intensa, va sortir el sol i els alumnes van poder divertir-se i acomiadar-se de la millor manera.

Enhorabona a tots i totes per la graduació i des de l’escola us desitgem tota la sort del món en la nova aventura que inicieu.