Premis pels treballs de recerca i reconeixements per les notes de les PAU 2022

Premis pels treballs de recerca i reconeixements per les notes de les PAU 2022

Aquest mes de juny diversos alumnes de l’escola han obtingut un reconeixement per la seva bona feina en el treball de recerca. Els jurats de cada un dels premis han valorat la bona feina i la presentació acurada de la investigació dels nostres estudiants. 

A finals de maig, la Itziar Colomo va guanyar la Distinció de la Facultat de Filosofia de la Universitat Ramon Llull pel treball de recerca titulat Les distopies es couen a 451°, un treball tutoritzat per la Meritxell Guitart. En Pol Ortuño va obtenir el 2n premi de la desena edició del Premi Domènech Font de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra pel seu treball sobre el cinema català, Versió original, tutoritzat per la M. Carme Montes. A més, també és finalista dels Premis UB-Santander de la Facultat d’Informació i mitjans audiovisuals i el dia 7 de juliol sabrem si ha guanyat. 

La Júlia Danés el dia 18 de juny va recollir el premi al Millor Treball de recerca del Cabrerès per Utòpig, un treball sobre la indústria càrnia a la comarca d’Osona, tutoritzat per la Judit Caballeria. A més, estem també pendents dels Premis UB-Santander perquè hi tenim com a finalistes, a banda del treball esmentat anteriorment, els treballs de l’Arnau Salvans, Equacions diferencials aplicades a l’economia, i el de l’Adrià Capdevila Disseny i construcció d’un espectròmetre, tutoritzats tots dos per en David Corrons. Aquest darrer ha estat ja guardonat amb el 3r premi dels premis Argó de la UAB en la categoria de Ciències. 

Per altra banda, a principis de juny es van realitzar les Proves d’Accés  a la Universitat (PAU) 2022, també popularment conegudes com a Selectivitat, on els alumnes de La Salle Manlleu hi han tingut un paper molt destacat. Tots els alumnes l’han aprovat i, a més, cinc alumnes han rebut la distinció per haver obtingut una nota superior a 9. Els alumnes destacats han estat en Marcel Font, la Bruna Pietx, en Pol Ortuño, en Jordi Corrons i l’Arnau Salvans.

A mitjan juliol també es coneixeran els Premis Ajuntament de Manlleu.