Reconeixement a tota una vida a La Salle Manlleu

Reconeixement a tota una vida a La Salle Manlleu

El 30 de juny, en l’últim claustre del curs, es va realitzar el comiat a la Maria Rosa Collell, professora que ha deixat empremta a la nostra escola per la seva implicació i dedicació a les futures generacions durant mitja vida i que aquest curs emprèn la bonica i merescuda etapa de la jubilació.

L’acte va ser molt emotiu i ple de sorpreses. En primer lloc, es va passar un vídeo fet per alumnes de 3r d’ESO amb un reportatge sobre el pas de la Rosa per l’escola.

Tot seguit va rebre els obsequis de part de tot el claustre i la direcció de l’escola. La Rosa va agrair els reconeixements recordant alguna de les anècdotes i experiències viscudes al llarg de tants anys dedicats a la docència i algunes reflexions motivadores, encoratjant els companys, com en ella és habitual.

Finalment, es va versionar la mítica cançó “Pretty Woman” amb moments i trets personals de la protagonista. Un moment molt divertit, però alhora ple de nostàlgia i emotivitat.

Per tancar l’acte i el curs es va poder gaudir d’un sopar informal al vespre amb tota la comunitat educativa de La Salle Manlleu.

Rosa, moltes gràcies per totes les ensenyances al teu costat, per acompanyar a les futures generacions de la millor manera, per haver demostrat un amor per les llengües estrangeres, la llengua i literatura catalana, el teatre i la música encomiable i per la teva companyonia i bons moments viscuts amb el claustre de professorat. Ets un referent en tots els sentits. Et desitgem moltíssima sort i molta salut per viure amb intensitat aquesta nova etapa que inicies. Se’t trobarà a faltar!