Cerimònia de graduació del Diploma Dual

Cerimònia de graduació del Diploma Dual

El dissabte 16 de juliol es va celebrar l’acte de graduació de les promocions 2020, 2021 i 2022 del Batxillerat Dual al Palacio Vistalegre (Madrid) amb la presència d’alumnat, famílies, coordinadors de programa i la junta executiva d’Academica International Studies, provinent dels EUA. Felicitem el total dels 2318 graduats, i molt especialment els nostres alumnes, per l’obtenció d’aquesta doble titulació, que és fruit del seu esforç i treball.

També volem donar l’enhorabona a  Academica International Studies, empresa creadora del Dual Diploma, que enguany ha obtingut el President’s E awards 2022 atorgat pel govern nord-americà en reconeixement de la seva tasca formadora i promotora de la llengua i cultura arreu del món.