Signatura del nou conveni entre La Salle i la Fundació Cefortem

Signatura del nou conveni entre La Salle i la Fundació Cefortem

El dijous 28 de juliol es va signar el nou conveni de col·laboració entre La Salle i la Fundació Cefortem. Aquest conveni representa la voluntat de continuïtat de col·laboració entre les dues entitats per potenciar la formació professional a Manlleu. En aquest nou conveni s’explicita que la gestió de la formació professional reglada (Cicles Formatius) és responsabilitat exclusiva de La Salle Manlleu, i que la formació no reglada la gestiona la Fundació Cefortem, que a més actua de vincle amb el món empresarial.

Ambdues entitats formen part del Pacte per l’Agenda d’Innovació de Manlleu, i estan compromeses en impulsar-lo, juntament amb la resta d’institucions que el van signar la primavera passada.

El nou conveni entre La Salle i la Fundació Cefortem el van signar el Sr. Jordi Jover, com a director de la Xarxa d’obres de La Salle Catalunya, i el Sr. Joan Rovira, president de Cefortem. Van assistir a la signatura també Pere Vivancos, futur nou director de la Xarxa d’obres de La Salle Catalunya; Vicenç Devesa, director de La Salle Manlleu; i Xavier Capelles, gerent de Cefortem.