Els alumnes de 2n de BAT van ser els primers a marxar de colònies

Els alumnes de 2n de BAT van ser els primers a marxar de colònies

Els alumnes de 2n de batxillerat van començar el curs amb una sortida de convivències a Tarragona. Dimecres dia 21 de setembre van gaudir del bon temps fent els 15 quilòmetres de camí de Ronda que separen Altafulla de Tarragona. Durant el trajecte van aprofitar per banyar-se a la platja una bona estona.

Després d’instal·lar-se a la casa de colònies La Marinada, de Cambrils, i sopar, els alumnes van fer els jocs de nit que ells mateixos havien preparat en una tutoria. L’endemà es van llevar amb moltes ganes de passar-s’ho bé a Port Aventura. Va ser un dia de poques cues, cosa que els va anar perfecte per aprofitar el màxim totes les atraccions.

Divendres dia 23, darrer dia de les colònies, es va fer una gimcana a Tarragona per grups. La ciutat estava de festa major, però això no els va impedir de fer les diferents proves que els van portar a descobrir els monuments i espais més importants de la Tarraco romana i medieval.