Es gradua la segona promoció d’alumnes del Diploma Dual

Es gradua la segona promoció d’alumnes del Diploma Dual

Els alumnes que van finalitzar el Diploma Dual el curs 2021-2022 van rebre els certificats oficials el passat divendres dia 14 d’octubre. En l’acte de lliurament, hi van assistir 6 d’aquests 8 alumnes i les seves famílies. Va ser un acte en reconeixement de l’esforç i a la dedicació d’aquests estudiants, que tenen ara la doble titulació: el batxillerat català i el nord-americà. Destaquen les bones notes globals de tots els graduats de la nostra escola.

Felicitem els alumnes pels resultats aconseguits i les seves famílies per donar-los aquesta oportunitat d’aprenentatge i creixement. Estem segurs que els 49 alumnes que estan cursant el Diploma Dual actualment continuaran esforçant-s’hi al llarg dels pròxims cursos.