Gran celebració del 90è aniversari del Germà Modest

Gran celebració del 90è aniversari del Germà Modest

El diumenge 20 de novembre es va organitzar una gran sorpresa pels 90 anys del Germà Modest. L’acte de celebració va ser organitzat pel professorat i l’AMPA de La Salle, comunitat de germans, amistats, antics membres de l’AMPA i professorat i amics del Vedruna Manlleu.

La matinal es va iniciar amb una bona caminada des de La Salle fins a l’ermita de Sant Jaume de Vilamuntà. La boira i el fred no va ser un impediment perquè gairebé 90 persones es reunissin a l’ermita per escoltar una pregària cantada i gaudir d’una botifarrada popular per celebrar el 90è aniversari d’una persona molt estimada tant a l’escola com a la ciutat de Manlleu.

Per molts d’anys, Germà Modest! I a seguir caminant!