Xerrada orientativa a càrrec de Judit Garcia

Xerrada orientativa a càrrec de Judit Garcia


Conèixer a persones que han experimentat diferents sortides laborals i acadèmiques després de fer un Grau Mitjà de Gestió Administrativa pot ser interessant pels alumnes que actualment estan cursant aquesta especialitat.

El passat dimarts 22 de novembre els alumnes de Gestió Administrativa de La Salle Manlleu van poder gaudir de la presència de Judit Garcia Claveguera. La Judit és exalumne la Salle Manlleu i ha acabat diferents cicles formatius (CFGM de Gestió Administrativa i CFGS d’Administració i Finances a la Salle Manlleu i Comerç Exterior a l’IES Vic). A més a més, va estar un temps a Anglaterra per millorar el seu anglès i poder accedir a millors oportunitats laborals. Actualment, està treballant a Liquats Vegetals on ha anat escalant posicions en l’àmbit del comerç exterior. 

Durant la xerrada orientativa, que va acabar essent també un col·loqui, els alumnes de Gestió Administrativa van poder obtenir respostes a preguntes relacionades sobre les possibles sortides professionals i acadèmiques després d’un Grau Mitjà a través de l’experiència de la Judit.