Taller de la Formació a l’ocupació: La feina de buscar feina

Taller de la Formació a l’ocupació: La feina de buscar feina

El passat dimecres 30 de novembre Asencat, associació de sèniors per l’orientació del talent emprenedor, va realitzar el taller “La feina de buscar feina” als alumnes de primer del cicle formatiu de Producció en fabricació mecànica.

En aquest taller, a càrrec de Joan Anglada i Jordi Monteys, es va treballar el perfil professional i la recerca activa de feina: Curriculum vitae, marca personal i procés de selecció. Va ser un taller molt pràctic que va finalitzar amb un role playing d’entrevistes de feina. 

Es tracta d’una activitat emmarcada en el repte “Oferta de treball” que aquests alumnes estan treballant, i on participen empreses del sector metal·lúrgic de la comarca.