El Festival de Nadal de 1r d’ESO torna a la normalitat

El Festival de Nadal de 1r d’ESO torna a la normalitat

El passat 19 de desembre a 2/4 de 9 del vespre es va celebrar a l’escola el Festival de Nadal. Enguany es recuperava la presencialitat després de dos anys marcats per la pandèmia. El Festival va estar protagonitzat per l’alumnat de primer d’ESO, que va presentar el treball fet des de les matèries de Música, les optatives de Francès i Teatre i el PIC Humanístic de FAIG. També va comptar amb l’actuació del cor de l’escola, format per alumnat de 1r i 2n d’ESO, que va interpretar un parell de cançons, i actuacions musicals puntuals de l’alumnat que convalida l’assignatura de Música perquè es prepara per examinar-se a través del conservatori. 

L’espectacle va ser molt ben rebut i aplaudit per les famílies.

Es pot consultar l’àlbum de fotografies i vídeos clicant al següent enllaç.