Formació del NCA al Batxillerat a Madrid

Formació del NCA al Batxillerat a Madrid

Aquestes primeres setmanes de gener les professores Cristina Pratdesaba i Eva Bosch, com a representants de La Salle Manlleu, han assistit a la formació NCA de Batxillerat realitzada a La Salle Aravaca a Madrid. En aquesta formació també hi assisteixen els representants de les altres 42 escoles del Districte Arlep que imparteixen batxillerat.

El Nou Context d’Aprenentatge (NCA) és una nova metodologia pedagògica que s’anirà implantant gradualment a totes les escoles de La Salle d’infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Per a més informació podeu clicar al següent enllaç.

En paral·lel, aquest mes de gener el claustre de professorat d’ESO i Batxillerat ha reiniciat la formació d’aquesta innovadora metodologia a l’escola iniciada el mes d’octubre.