Xerrada de l’empresa Roquet Hydraulics SL

Xerrada de l’empresa Roquet Hydraulics SL


Xerrada de l’empresa Roquet Hydraulics SL als alumnes de primer del cicle Formatiu de Programació de la producció en fabricació mecànica.

El passat dimarts 10 de gener, en Tomás Aliberch, Industrial Development Manager, i l’Anna Peroliu, Human Resources, juntament amb la Judit Serra, van presentar l’activitat d’aquesta important empresa del sector del metall a la comarca, Roquet Hydraulics SL. A continuació es van definir els perfils professionals que necessiten i també com es realitza el procés de selecció.

Aquesta activitat va ser molt enriquidora pels nostres alumnes. Disposar d’aquest contacte directe amb les empreses i conèixer els seus processos de selecció així com els perfils demandats és de gran valor pels alumnes. Aquesta activitat es complementarà amb una vista l’empresa del grup Dinacil SL ubicada a Centelles.