Col·laboració amb la UPC per un Treball de Recerca

Col·laboració amb la UPC per un Treball de Recerca

Aquestes últimes setmanes hi ha hagut les exposicions orals dels treballs de recerca dels alumnes de 2n de Batxillerat.

La Carla Corrons ha estat una de les alumnes que ha realitzat la seva exposició del treball “La química aplicada al pàdel”, on ha estudiat els materials que formen les pales de pàdel utilitzant diferents tècniques analítiques, gràcies a l’ajuda desinteressada i inestimable de dos investigadors de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC): Sergio Berart Díez i Josep Lluís Tamarit i altres investigadors que han dedicat part del seu temps a explicar i ajudar a la Carla a elaborar les diferents anàlisis. El treball ha estat cotutoritzat per les professores Eva Bosch, professora de Química, i l’Eva Capa, professora d’Educació física.

La Carla ha après moltíssim d’aquesta experiència que segur li servirà per encarar el seu futur.

Moltes gràcies a tots per aquesta col·laboració.