Sortides a l’ESO del segon trimestre

Sortides a l’ESO del segon trimestre

El divendres 17 de febrer els quatre cursos d’ESO van realitzar la sortida del segon trimestre. 

Visita a l’Aquàrium #1ESO

L’alumnat va visitar l’Aquàrium de Barcelona. On van poder gaudir d’una visita personalitzada per l’oceanari, els aquaris mediterranis, els tropicals i els temàtics, on van poder observar i descobrir la gran diversitat d’espècies marines. A més a més, van realitzar un taller de taurons acompanyats de biòlegs marins i material d’investigació.

Visita al pantà de la Baells i a les mines de Cerca #2ESO

L’alumnat de 2n d’ESO van fer una visita guiada del Centre d’Interpretació de la Presa de la Baells, una de les infraestructures hidràuliques més importants del país. Després es van endinsar a les Mines de Cercs i al seu museu, situats a la colònia minera de Sant Corneli, un dels pobles més ben conservats de Catalunya.

Visita al Cosmocaixa de Barcelona #3ESO

L’alumnat de 3r d’ESO va anar al Museu de la ciència del Cosmocaixa de Barcelona. Allà van fer una visita guiada al museu i van poder visitar el Planetari. Tot seguit es van dirigir a Diagonal Mar per poder dinar i passejar per la zona.

Visita al Museu d’art i ruta per la ciutat de Girona #4ESO

L’alumnat de 4t d’ESO va visitar el Museu d’art de Girona per realitzar un taller de falsificacions a les obres d’art. A través de diferents tècniques d’anàlisi els alumnes en equips van poder esbrinar quina de les dues obres era la falsa. Tot seguit van poder visitar el taller de la restauradora del museu i van poder practicar i esbrinar les peculiaritats de l’ofici per preservar i conservar les obres d’art.

Per completar la sortida, es va fer una ruta gamificada amb la plataforma Enigmas Tour, un city game pel centre històric. L’alumnat, organitzat en equips, va haver de resoldre reptes i enigmes per trobar els nou punts d’interès de la ciutat. Una activitat molt innovadora i divertida. Finalment, van gaudir d’una estona lliure per poder dinar i descobrir més racons d’aquesta bonica ciutat.

Es pot visualitzar un videoresum de les sortides al següent enllaç.