Participació de La Salle Manlleu a la CodeWars d’HP

Participació de La Salle Manlleu a la CodeWars d’HP


El passat dissabte 4 de març va ser un dia emocionant pels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de diverses escoles de Catalunya, ja que es van reunir a Sant Cugat per participar en l’HP CodeWars 2023 a la seu de Hewlett-Packard a Catalunya.

La competició va durar tres hores i va permetre als estudiants participants, d’entre els quals es comptaven tres equips heterogenis de Batxillerat i Cicles Formatius de La Salle Manlleu, posar a prova les seves habilitats de programació en equips de tres persones.

Després de la competició, van gaudir d’un dinar conjunt i van tenir l’oportunitat de fer una visita a les instal·lacions de Hewlett-Packard per veure tots els formats d’impressores que HP ofereix.


A més a més, els estudiants van tenir la sort de participar en una xerrada sobre Intel·ligència Artificial i robòtica, on van aprendre com aquestes tecnologies poden ajudar a les persones amb problemes de mobilitat.

Per acabar la jornada, es va dur a terme un petit concurs entre els participants i el lliurament de premis per categories. Sens dubte, va ser un dia complet i emocionant pels estudiants que van participar a l’HP CodeWars.

Article escrit per ChatGPT el 6 de març de 2023.