Un #8M molt visible a l’escola

Un #8M molt visible a l’escola

Pel dia de la dona, l’Eskamot lila de l’escola va estar setmanes preparant un munt d’activitats amb l’objectiu de posar nom a la invisibilitat de les dones que treballen a l’escola.

Durant la primera hora del matí es va projectar a les reflexions de tots els cursos i es va compartir a xarxes socials el vídeo del#8M creat des de l’Eskamot lila, on apareixen els rostres i els noms de les dones que sovint no són visibles, però sense elles l’escola no funcionaria.

A les 12 h del migdia es va fer una concentració al pati de l’escola del sector femení per tal de llegir el manifest que havien elaborat els diferents instituts i escoles de secundària de Manlleu. Seguidament, també es van lliurar uns diplomes de reconeixement a les dones de PAS, cuina, menjador i personal de neteja.

A última hora del dia l’alumnat va deixar missatges d’agraïment a la pissarra per al personal de neteja.

El 8 de març de 2023 va ser un dia molt reivindicatiu i amb molta implicació de l’Eskamot lila per tal de canviar actituds i valorar certes tasques i feines dins l’escola que normalment no són tan reconegudes.

En aquestes imatges es pot llegir el manifest del #8M: