Sortides a Barcelona de tot Batxillerat

Sortides a Barcelona de tot Batxillerat

El dijous 16 de març tant els alumnes de primer com els de 2n van anar de sortida a Barcelona. 

Els alumnes de 2n de batxillerat van visitar el Saló de l’Ensenyament. La visita s’emmarca en l’orientació acadèmica que els alumnes fan en les tutories grupals i individuals durant aquest curs. La sortida es va arrodonir amb una visita al MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya) pels alumnes que fan Història de l’Art i també una visita al Museu Olímpic i de l’Esport a Montjuïc, on van fer un taller amb la metodologia Hall Escape titulat “Sense gènere. L’esport no té gènere”. 

Els alumnes de primer, en canvi, van fer un Escape Room que els va oferir una experiència en què van haver de posar en pràctica estratègies de lògica, deducció i treball en equip. Van sortir tots molt contents i van complementar la sortida amb una ruta modernista per l’entorn de la Sagrada Família i l’Hospital de Sant Pau.