Els alumnes de mecanització visiten Mecanitzats Muntada

Els alumnes de mecanització visiten Mecanitzats Muntada


El passat dimecres 22 de març, un grup d’alumnes del Cicle Formatiu de Mecanització de La Salle Manlleu van visitar l’empresa Mecanitzats Muntada S.L. de Manlleu.

En Quini Muntada va explicar als alumnes les peces que fabriquen: peces per diferents àmbits de mida mitjana i petita que cal programar amb CAM per la seva complexitat. Els alumnes van poder veure diferents màquines de control numèric, altres de convencionals, una rectificadora i una màquina per galgar i calibrar les eines a la fresadora. Els alumnes també varen poder preguntar i resoldre algun dubte que tenien sobre mecanitzats.Durant la visita, els alumnes van poder veure els simuladors que varen mecanitzar i dissenyar per a MotoGP. En Quini Muntada va transmetre’ls molta passió per la mecànica i els alumnes van sortir molt contents i convençuts.

Mecanitzats Muntada, és una empresa familiar que mecanitza peces de mida petita/mitjana. Amb els anys s’ha anat actualitzant i innovant prioritzant la qualitat de la feina i dels treballadors.