Visita a Hiujbregts Group a Massanes

Visita a Hiujbregts Group a Massanes


El passat divendres dia 25 de març un grup d’alumnes d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques i de Mecatrònica Industrial de la Salle Manlleu varen fer una visita a l’empresa Huijbregts a Massanes.

La vista la varen realitzar en Joan Vinyes (Sales Manager) i l’Enric Azcona (Production Manager), exalumne de Mecatrònica de l’escola i actual treballador a Huijbregts Iberica S.L. Els alumnes van poder veure tot el procés de disseny i desenvolupament tecnològic de l’empresa.Huijbregts Groep

Huijbregts va néixer com una empresa familiar, es va fundar l’any 1936 a Eindhoven (Països Baixos) i es dedica a la barreja i empaquetat d’ingredients en pols per a la indústria alimentària. Amb els anys han anat introduint nombroses i valuoses innovacions tecnològiques.