Visita a ROQUET HYDRAULICS, SL de Tona

Visita a ROQUET HYDRAULICS, SL de Tona


El passat dijous dia 23 de març, el grup de 2n Curs de Mecanització varen visitar l’empresa de mecanització i muntatge ROQUET HYDRAULICS, SL.

En Xavier Serra i el responsable de mecanització ens varen explicar les diferents empreses que té el grup ROQUET . Els alumnes vàren poder veure diferents processos de mecanització amb cadenes totalment automatitzades i robotitzades, les màquines de brunyit amb toleràncies de micres, que acabaven l’interior dels cilindres i els bancs de proves i muntatge fet per ells mateixos.Roquet Hydraulics, S.L.

ROQUET HYDRAULICS, SL és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes i components hidràulics amb més de 70 anys d’experiència. El grup ROQUET disposa de més de 500 professionals que treballen, podueixen i distribueixen una amplíssima gama de components hidràulics i de fundició.