Èxit de participació a la 2a edició de Firaempresa.cat

Èxit de participació a la 2a edició de Firaempresa.cat


El passat dijous 30 de març es va celebrar la 2a edició de Firaempresa.cat organitzada pel departament Administratiu de La Salle Manlleu. Firaempresa.cat és un concurs d’empreses simulades on els alumnes tenen l’oportunitat de trobar-se i presentar les seves propostes comercials.

En la trobada es plantegen dues activitats principals, les presentacions i el networking.

Aquest esdeveniment va permetre el treball transversal entre alumnes de cicles formatius diferents i va comptar amb la col·laboració dels departaments d’Informàtica (creant una web informativa i una aplicació per la inscripció i les votacions) i de Mecànica (creant un obsequi per tots els participants mitjançant CNC). Això ens ha permès poder-ho treballar en el marc de la metodologia NCA.La trobada va ser un èxit de participació i una gran experiència tant pels alumnes de Gestió Administrativa com per als d’Administració i Finances.

L’experiència adquirida en les dues primeres edicions ha de permetre la consolidació de la proposta amb la celebració de la 3a edició el curs vinent.

Presentacions i Networking

Durant les presentacions les empreses, creades pels mateixos alumnes, tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer i explicar la seva idea de negoci, d’una manera creativa, on poden aportar habilitats comunicatives.
El networking és un espai on es pot connectar i contactar amb les altres empreses i transmetre els diferents valors i factors diferenciadors que aporten en les seves propostes.

Més informació sobre la fira a Firaempresa.cat. Per veure totes les fotografies, accediu a aquest àlbum.