Mecanització de Grau Superior visita Dinacil SL

Mecanització de Grau Superior visita Dinacil SL


El passat dijous dia 23 de març, els alumnes de Mecanització de Grau Superior van visitar les instal·lacions de Dinacil S.L. a Centelles. A Dinacil S.L. es fabriquen cilindres hidràulics per a diferents usos industrials com són les màquines excavadores, els elevadors, o maquinària del sector agrícola. Dinacil S.L. exporta els seus productes mundialment.

Els alumnes van poder veure tot el procés de fabricació dels cilindres hidràulics, des de la recepció de la matèria primera fins al seu enviament.El Sr. Jordi Aymerich ens va ensenyar la fàbrica i els alumnes van poder veure com es mecanitzaven els diferents components d’un cilindre hidràulic. També van veure com s’aconsegueix un acabat brunyit a les camises dels cilindres per poder allargar la vida de les juntes i evitar les fuites d’oli. Una altra part important del procés és la soldadura per fricció, un procés que resulta molt més ràpid i net. Dinacil S.L. continua apostant per la millora contínua i l’automatització dels seus processos per minimitzar els costos i ser més competitius en el mercat actual.

Roquet Hydraulics, S.L.

ROQUET HYDRAULICS, SL és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes i components hidràulics amb més de 70 anys d’experiència. El grup ROQUET disposa de més de 500 professionals que treballen, podueixen i distribueixen una amplíssima gama de components hidràulics i de fundició.