La Salle Manlleu destaca en el Osona Codefest 2023

La Salle Manlleu destaca en el Osona Codefest 2023


El passat 14 d’Abril, la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic va acollir l’Osona Codefest 2023, una competició de programació coorganitzada per OsonaTicTalent i Creacció, que va reunir alumnes de Grau Mitjà i Superior d’Informàtica de la Teknos i l’Escorial de Vic, el Cirviànum de Torelló i de la Salle de Manlleu.


La competició va permetre als alumnes demostrar les seves habilitats i coneixements en diferents llenguatges de programació, a través de diversos desafiaments proposats per l’organització.

Durant tota la jornada, els participants van estar immersos en un ambient competitiu, però també de cooperació i intercanvi d’experiències amb altres alumnes.Al final de la jornada, els guanyadors van ser premiats amb uns vals per poder gastar en diversos establiments de la comarca, però el veritable premi va ser la satisfacció d’haver après i millorat les seves habilitats en programació.

Els tres equips guanyadors per ordre de classificació van ser Logic Legends de La Salle de Manlleu, Teknos 1 de Teknos de Vic i VDLC de La Salle de Manlleu. La competició va ser un èxit i va destacar la importància de la formació i la innovació en el camp de la programació, un àmbit cada vegada més rellevant en el món laboral actual.