Activitats per la diada de Sant Jordi

Activitats per la diada de Sant Jordi

Aquest Sant Jordi 2023 en coincidir un diumenge va ser una mica diferent dels altres anys. L’alumnat de 4t d’ESO va fer una parada el dia de Sant Jordi a la plaça de Manlleu on van vendre diversos productes. Des de roses naturals i artesanals fins a capses de sabó i llibres reutilitzats.

Durant molts mesos han estat fent roses artesanals projectades des de l’alumnat de l’Aula oberta. A més a més, des de les assignatures de Química, Economia i Visual i Plàstica han dissenyat i creat unes capses amb sabó reciclat. Un projecte interdisciplinari que ha tingut gran repercussió. La parada va tenir una gran acollida i tots els beneficis aniran destinats al viatge i a la sortida de final de curs.

Per altra banda, el dilluns 24 d’abril es va celebrar a la capella de l’escola el tradicional Certamen literari. Aquest curs es van fer tres actes diferents per als diferents cicles: 1r cicle d’ESO, 2n cicle d’ESO i batxillerat.

Els premiats van ser els següents:

A Batxillerat:

Narrativa:
1r Paula Clusella (2n A)
2n Júlia Fontserè (2n B)
3r Núria Canadell (1r B)

Poesia:
1r Bruna Roura (2n A)
2n Xantal Parés (2n C)
3r ex aequo: Adam Mouslik (2n C) i Irene Ricart (2n B)A 3r i 4t d’ESO:
Poesia:
1r Abril Jordà (3r A)
2n Aina James (4t B)

Narrativa:
1r Núria Font (4t B)
2n Ènia Díaz (3r A)
3r Alex Cont (4t A)

A 1r i 2n d’ESO:
Narrativa:
1r Arlet Mompin (1r B)
2n Aya Ourif (1r C)
3r Aina Navarro (1r B)
Accèssit Júlia Arias (2n A)

Poesia:
1r Neus Vilà (2n B)
2n Maria Arimany (2n B)

Enhorabona a tots els premiats per demostrar que la llengua catalana està ben viva.