Primera experiència Erasmus de Cicles Formatius del 2023

Primera experiència Erasmus de Cicles Formatius del 2023


Primera experiència ERASMUS+ a Cicles Formatius


L’Ayoube Assanhaji, alumne del cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes de La Salle Manlleu, està participant del programa d’aprenentatge permanent ERASMUS PLUS. Aquest programa està orientat a la realització del període de pràctiques a empreses o en centres de formació a un altre país europeu i compta amb la promoció de la Comissió Europea.

ERASMUS PLUS és una experiència pensada per alumnes de Cicles Formatius que tinguin pendent realitzar la Formació en Centre de Treball (FCT). També hi poden participar alumnes que hagin finalitzat el curs i alumnes post-titulats. L’Ayoube està realitzant la seva estada a Brussel·les del 27 de març al 10 de juny. Li hem preguntat com valora l’experiència quan tot just fa un mes que està d’Erasmus.L’Ayoube Assanhaji és a Brussel·lesCom va anar l’acollida? L’acollida de l’aeroport i l’allotjament a StormBeek va anar perfecte.

En què consisteix el teu ERASMUS+? El meu Erasmus consisteix a treballar als matins com informàtic a OXFAM. La meva tasca principal és la reparació i manteniment d’equips informàtics, entre altres. A les tardes continuo estudiant el cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes.

Com valores l’experiència respecte a les expectatives que t’havies fet? Pensava que la convivència, la gestió d’horaris i el menjar seria més complicat, però és més fàcil del que em semblava. De moment hi ha hagut algunes expectatives que s’han complert i d’altres que encara no.

Què és el que més t’ha sorprès? A l’empresa hi ha feina constantment i els companys i els encarregats són molt amables. Pel que fa al turisme de Brussel·les, l’Atomium és increïble.

Què fas durant el teu temps lliure? Amb el poc temps lliure que em queda aprofito per visitar Brussel·les i els voltants de Brussel·les amb els companys de pis.

Com valores l’experiència avui dia? Trobo que viatjar a un altre país per treballar i estudiar és molt favorable. Com tot té avantatges i desavantatges. En el meu cas hauria agraït una millor gestió per part dels partners i socis Erasmus+.


1 responses to “Primera experiència Erasmus de Cicles Formatius del 2023

Comentaris tancats.