Oferta de formació en SAP

Oferta de formació en SAP

OFERTA DE FORMACIÓ EN SAP


La Salle Manlleu i La Salle Campus Barcelona — URL us proposem un programa de formació de SAP adreçada a professionals, alumnes i exalumnes de cicles formatius de les comarques de la Catalunya central. El programa inclou una formació en format de curs en l’àrea logística impartida mitjançant el model educatiu de presencialitat deslocalitzada Smart Learning en el mòdul de MM i un examen de certificació oficial de SAP.


Preinscripcions del 15 de maig al 16 de junyPer què realitzar aquest curs?


L’aval de l’experiència

La Salle Campus Barcelona — URL, va començar a impartir programes en SAP, ja fa més de 20 anys, tots aquests anys ha anat especialitzant i adaptant l’oferta formativa a les necessitats de l’entorn empresarial.

La Salle Campus Barcelona — URL té un acord d’estreta col·laboració amb SAP que inclou les formacions en les certificacions oficials de SAP així com de la disponibilitat d’una documentació oficial i actualitzada dels continguts per als alumnes.

La trajectòria de La Salle Campus Barcelona — URL en el sector formatiu de SAP, ha estat àmpliament reconeguda per SAP i pel col·lectiu de les empreses que fan servir aquesta tecnologia.

Centre acreditat

La Salle Campus Barcelona — URL és la primera universitat partner de SAP de l’estat i pionera en la formació 100% SAP S/4HANA. Els professors són consultors experts i la formació impartida està actualitzada i adaptada a les necessitats del mercat.

Certificació oficial

El curs inclou la preparació i examen de certificació oficial de SAP S/4HANA MM i accés a l’entorn real de SAP 24X7.

Alta inserció laboral

A més dels coneixements adquirits al curs, la certificació oficial SAP S/4HANA Logística et permetrà accedir a ofertes de treball en aquesta àrea i noves oportunitats laborals.


contacte bfernandez@lasalle.cat