Les Festes La Salle 2023

Les Festes La Salle 2023

Als voltants del mes d’abril i maig, amb motiu de la commemoració del naixement del fundador de les escoles La Salle, sempre són tradicionals les Jornades o Festes La Salle Manlleu. Uns dies on es preparen i s’organitzen tallers i activitats culturals, lúdiques i de convivència a tots els cicles. 

El 26, 27 i 28 d’abril es van poder organitzar de manera satisfactòria les Festes La Salle 2023.

Activitats a 1r i 2n d’ESO

1r d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

El primer dia una Gimcana per Manlleu organitzada pel professorat de 1r cicle. Durant el dijous es van organitzar les Jornades esportives del Xè Memorial Melcior Marichalar i l’últim dia, es va participar en el Manlleu porta cua i es van realitzar diferents tallers: un taller de ciències, un de primers auxilis organitzat per voluntaris de la Creu Roja i un taller de jocs tradicionals organitzat pel Museu de la torneria de Torelló.


A 2n d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

El primer dia es va fer una sortida cultural al Monestir de Sant Pere de Casserres. El segon dia les Jornades esportives del X Memorial Melcior Marichalar i el tercer dia diversos tallers: un de cuina, un de ciclisme de sala, un de scprapbooking, un de cosmètica i un scape room.

Podeu veure les fotografies de 1r cicle d’ESO en aquest enllaç.


Activitats a 3r i 4t d’ESO

3r d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

El primer dia van realitzar dos tallers: un taller de pàdel al Club Tennis Manlleu i un taller de Primers auxilis organitzat per voluntaris de la Creu Roja. El segon dia van fer un joc de gamificació creat pel Museu del Ter, Galàxia Manlleu, on l’alumnat en equips va anar passant reptes per la ciutat tot coneixent el patrimoni cultural i natural del Manlleu i una cursa d’orientació pels afores de Manlleu, organitzada per l’equip d’Educació física de l’escola. L’últim dia es van realitzar les Jornades esportives de 2n cicle d’ESO al pavelló municipal i al camp de futbol del Manlleu.


4t d’ESO es van dur a terme les següents activitats:

El dimecres es va fer una xerrada molt emotiva sobre la Maternitat d’Elna amb l’Assumpta Montellà. Seguidament, es va fer la visita a la Colònia Rusiñol organitzada pel Museu del Ter. El dijous es van fer diferents tallers rotatius: un de defensa personal al Centre Esportiu Hook School, un d’esports alternatius al camp de futbol de Manlleu, un altre de Reggaeton per l’alumnat que fa l’itinerari humanístic, un de química organitzat per la Universitat de Girona per l’alumnat de l’itinerari de ciències i, per últim, un taller d’impressió 3D per a l’alumnat de l’itinerari tècnic. El divendres es van organitzar les Jornades Esportives de 2n cicle d’ESO. Aquest any, es va tornar a recuperar partit de futbol final entre l’equip guanyador, aquest any 4t d’ESO B, i una representació del professorat.

Es pot visualitzar un videoresum de les Festes La Salle 2023 al següent enllaç.