Erasmus plus 2023 a Cicles formatius

Erasmus plus 2023 a Cicles formatius


Aquest any hi haurà un total de 12 mobilitats Erasmus plus d’alumnes de Cicles formatius de La Salle Manlleu. En Pol Torres d’Administració de sistemes informatics en xarxa, l’Anass El Badaoui, l’Ishmael Boateng, en Bright Opare i en Mustafa el Messaouidi de Mecanització aniran a Berlín, Alemanya.

En Guillem CasasMenghao Peng de Sistemes microinformàtics i xarxes viatjaran a Cork, Irlanda. A més a més, l’Albert Martínez, l’Aleix Bigas i L’Abel Casanovas de Sistemes microinformàtics i xarxes i l’Ibrahim Hamed de primer de Gestió administrativa estaran a Catània (Sicília), Itàlia.

Per altra banda, l’Ayoube Assanhaji de Sistemes microinformàtics i xarxes porta des del 27 de març realitzant les pràctiques a Brussel·les, Bèlgica.


Dotze alumnes de Grau mitjà i superior marxen a Alemanya, Irlanda, Itàlia i Bèlgica amb les mobilitats Erasmus plus.Erasmus plus és una experiència pensada per alumnes de Cicles formatius que tinguin pendent realitzar la Formació en centre de treball (FCT), però també hi poden participar alumnes que hagin finalitzat el curs i alumnes pos-titulats.