Èxit de convocatòria a la Festa del Finalista de 2n de batxillerat

Èxit de convocatòria a la Festa del Finalista de 2n de batxillerat

El dia 19 de maig va tenir lloc l’acte de final d’etapa de 2n de batxillerat a la capella de l’escola amb gran èxit de convocatòria. Els alumnes, acompanyats de les seves famílies, es van acomiadar de l’escola amb una festa emotiva. 

El director de l’escola, Vicenç Devesa,  va fer un discurs en què va felicitar els alumnes per aquesta etapa que ara tanquen i els va encoratjar a seguir aprenent al llarg de la seva vida. Seguidament, la presidenta de l’AFA, Ester Goutan, i Cristina Pratdesaba, com a coordinadora d’etapa, van dedicar també unes paraules als alumnes i a les famílies i els van animar a continuar amb il·lusió. 

Els delegats de les classes, com a representants dels alumnes, van dedicar unes paraules a tots els presents. A més, la vetllada, conduïda per Laia Sala i Oriol Valls, va ser amenitzada amb l’actuació al piano d’Adrià Corominas. D’altra banda, la comissió de la Festa del Finalista va compartir un vídeo emotiu i divertit alhora amb moments viscuts a l’escola, a les sortides i a les convivències durant aquests dos anys. 

L’acte es va cloure com cada any amb la presentació de l’orla. Després, tant alumnes com professors i famílies van posar punt final a la festa amb un piscolabis al pati de l’escola.