Matriculació Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2023-2024

Matriculació Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2023-2024

Segona fase d’admissió – Llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició (31 de juliol)

Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 31/07/23.

Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 31/07/23 – Procés per a la resta d’alumnat.

Oferta de places segona fase d’admissió (24 de juliol)

Matriculació del 3 al 7 de juliol

Per poder formalitzar la matrícula per Cicles Formatius de Grau Mitjà pel curs 2023-2024 haureu de seguir els passos que us detallem en aquest enllaç.

Llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició (30 de juny)

Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 30/06/23.

Publicació de la llista d’alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 30/06/23 – Procés per a la resta d’alumnat.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada (20 de juny)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada a 20/06/23.

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada 20/06/23 – Procés per a la resta d’alumnat.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions (14 de juny)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions a 14/06/2023.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions – Procés per a la resta d’alumnat (14 de juny)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació resoltes les reclamacions a 14/06/2023 – Procés per a la resta d’alumnat.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primer petició amb la puntuació provisional – Procés per a la resta d’alumnat (31 de maig)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació provisional a 31/05/2023 – Procés per a la resta d’alumnat.

Llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primer petició amb la puntuació provisional (31 de maig)

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb la puntuació provisional a 31/05/2023.

Presentació de preinscripcions per a alumnat sense continuïtat d’escolarització (9 de maig)

La presentació de les sol·licituds per a Cicles Formatius de Grau Mitjà per a alumnes no procedents de 4t d’ESO s’ha de realitzar del 9 al 15 de maig mitjançant aquest enllaç, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper. Teniu tota la informació detallada en aquest document.

En el cas del cicle formatiu de Gestió Administrativa, l’imprès està disponible en aquest altre enllaç. Caldrà omplir-lo i enviar-lo juntament amb la documentació requerida, escanejada o fotografiada, al correu secretaria@manlleu.lasalle.cat.

Llista de sol·licituds admeses i excloses definitiva que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició per al primer curs (8 de maig)

Publicació de la llista de sol·licituds admeses i excloses definitiva que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició per al primer curs a 08/05/2023.

Llista del nombre de sol·licituds admeses que han demanat el centre i ensenyament en primera petició per al primer curs (8 de maig)

Amb la voluntat de poder donar informació a l’alumnat que vol participar en el procés de la resta d’alumnat, s’ha definit la publicació del nombre de sol·licituds admeses que han demanat el centre i ensenyament en primera petició per al primer curs a 08/05/2023.

Llista de sol·licituds admeses i excloses provisional que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició per al primer curs (28 d’abril)

Publicació de la llista de sol·licituds admeses i excloses provisional que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició per al primer curs a 28/04/2023.

Presentació de preinscripcions

La presentació de les sol·licituds per a Cicles Formatius de Grau Mitjà s’ha de realitzar del 12 al 18 d’abril mitjançant aquest enllaç, per tant, no hi ha la possibilitat de full de preinscripció en paper. Teniu tota la informació detallada en aquest document.

Aquells casos excepcionals que no puguin realitzar els tràmits de manera telemàtica, podran demanar cita prèvia per fer la preinscripció telemàtica a la secretaria del centre al correu manlleu@lasalle.cat, per a altres consultes relacionades amb el procés de preinscripció poden trucar al telèfon 93 850 60 64.

No es lliurarà cap document al centre educatiu triat en primera opció sinó que els documents s’adjuntaran com un fitxer en la sol·licitud de preinscripció, en cap cas es lliurarà en paper ni s’enviarà per correu electrònic al centre. Les dades introduïdes a la preinscripció seran validades electrònicament. Quan no sigui possible la validació quedarà reflectit en el resguard de preinscripció que informarà del procediment de modificació de la sol·licitud perquè es pugui corregir i adjuntar el que calgui. Automàticament es generarà un altre resguard que substituirà l’anterior. Tota documentació que no vagi adjunta a la sol·licitud de preinscripció, no podrà ser validada ni es tindrà en compte de cara a la baremació.

En el cas del cicle formatiu de Gestió Administrativa, l’imprès està disponible en aquest altre enllaç. Caldrà omplir-lo i enviar-lo juntament amb la documentació requerida, escanejada o fotografiada, al correu secretaria@manlleu.lasalle.cat.

És molt important fer aquests tràmits en el termini especificat al calendari de preinscripció: del 12 al 18 d’abril.

Calendari de la preinscripció de Cicles Formatius de Grau Mitjà curs 2023-2024

 • Del 12 al 18 d’abril: presentació de sol·licituds
 • 28 d’abril: llista provisional de sol·licituds
 • Del 28 d’abril al 3 de maig: presentació de reclamacions
 • 8 de maig: llista definitiva de sol·licituds admeses i excloses
 • 8 de maig: nombre de sol·licituds presentades
 • Del 9 al 15 de maig: presentació de sol·licituds (alumnes sense continuïtat d’escolarització)
 • 31 de maig: llista de sol·licituds amb la puntuació provisional
 • Del 31 de maig al 7 de juny: presentació de reclamacions
 • 14 de juny: llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions
 • 14 de juny: sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts
 • 20 de juny: llista ordenada
 • 30 de juny: oferta final de places escolars
 • 30 de juny: llista d’alumnes admesos i llista d’espera
 • Del 3 al 7 de juliol: matriculació dels alumnes preinscrits amb plaça assignada

Oferta de places CF de Grau Mitjà curs 2023-2024 (11 d’abril)