Estels, la primera narrativa a 1r d’ESO

Estels, la primera narrativa a 1r d’ESO

A finals de setembre els alumnes de 1r d’ESO van començar la 1a narrativa: dues setmanes on totes les matèries treballen de manera interdisciplinària la temàtica del projecte. Amb el títol “Estels”, la narrativa vol donar a conèixer l’origen de l’univers i les etapes de la història més significatives fins als nostres dies, així com proposar models de persones que han estat “estrelles” per a la humanitat.

Taller sobre el sistema solar

Aprofitant la temàtica de la narrativa, el 4 d’octubre es va fer el taller “Viatge pel Sistema Solar en 3D”, a càrrec del Sr. Joan Pujol, astrònom del Parc Astronòmic del Montsec amb un debat posterior preparat des de les matèries de Religió i Biologia.

Titelles i galetes

El producte final d’aquesta Narrativa va ser una representació de titelles, preparades en equip, on van explicar l’origen de l’Univers pels alumnes d’Educació Infantil de 4 i 5 anys del Carme Vedruna.

També hi va haver una activitat voluntària per fer a casa, que consistia a preparar galetes en forma d’estrella. El darrer dia, abans del pati, se’n va fer una exposició amb molta implicació per part dels alumnes.

Podeu veure totes les fotografies en aquest enllaç.